Ydelser

Hos Axeltoft går vi ikke alene op i den høje kvalitet, men også den gode kundeservice – og oplevelse.
Vi tager det store ansvar, så uanset størrelsen på opgaven tager vi over og undersøger hvad der måtte undersøges så ikke I skal spekulere og bekymre jer om arbejdet.
– Hvis en serviceaftale indgås, vil vi bestræbe os på at være jeres samarbejdspartner, der kan lette både arbejdet og tiden for jeres virksomhed, ved at rådgive og tage over for sager i ønsker undersøgt eller udført.

Hos Axeltoft har vi især fire kategorier vi er dygtige til; el-installationer, data og netværk, klima – energi og optimering samt tekniske installationer. Det er vores ønske at blive jeres

fortrukne totalleverandør af mere end én af de ydelser. Så vores rådgivning kan være bedst mulig.
– Vi efteruddanner løbende vores personale, så de konstant er ajourført med den nyeste viden i takt med teknologiens udvikling.
For uddybning af de fire kategorier, klik på nedenstående billeder.

PIKTOGRAM

Vi arbejder desuden efter en planlagt struktureret kalender, hvorfor vi prioriterer at oplyse korte tidsintervaller, så ikke halve eller hele dage skal tages fri på bekostning af vores arbejde. Vi bestræber os derfor på at imødekomme dine ønsker bedst muligt.

Vi samarbejder desuden med flere andre håndværksfag, så står I med opgaver der kræver andet end el-arbejde, så har vi de rette kontakter til også at skabe planlægning og færdige opgaver hele vejen rundt.

For referencer og cases tjek gerne vores facebook, instagram eller linked in ud.

Få et uforpligtende opkald inden for 24 timer!