Tekniske installationer

Vi udfører mange forskellige typer tekniske installationer. Vi har løbende efteruddannet vores medarbejdere så de kan udføre de krævende installationer. Vi har etableret sikringsløsninger for mange forskellige private, virksomheder samt foreninger som har ønsket at få optimeret deres sikkerhed.

Adgangskontrol
– Adgangskontrol er en god ide hvis I vil have sikret enten jeres virksomhed eller private hjem. Med adgangskontrol sikre I, at I ved hvem samt hvornår der er adgang til bygningens forskellige rum eller det kan benyttes som personale log.
– Vi er certificeret i det danskejede system; Jantar. Vi etablerer og installerer alt hardware samt opsætter brugere og installerer software m.m. Vi rådgiver i en totalløsning som sikre jer bedst muligt.
Kontakt os for et tilbud på adgangskontrol ved at ringe til 53555711, eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Overvågning
– Overvågning kan benyttes hvis I ønsker at kunne holde øje med vigtige genstande, rum, veje eller personer. Vi rådgiver i privatlivsreglerne, optimale kameraer, lagringsplads m.m.
Overvågning er en god måde at sikre sig imod uønskede problemer eller udefrakommende personer.
Vi benytter os af HIK-visions produkter som efter vores mening er af den bedste kvalitet.
Kontakt os for et tilbud på en overvågningsløsning ved at ringe til 53555711, eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Dørtelefon
Vi har tilsammen mere end 30 års erfaring på området og kan fejlfinde samt reparerer på ældre anlæg. Vi har mange reservedele til ældre anlæg i virksomheden, som gør at vi hurtigt, kan få reetableret systemet til gavn for kunden.
Vi har på nuværende tidspunkt serviceaftaler på en hel del ejendomme hvad angår dørtelefoni med mange glade kunder til følge.
For et tilbud på dørtelefonanlæg, kontakt os på telefon: 53555711, eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Intelligente installationer
– Vi er eksperter i IHC og har etableret flere systemer til restauranter. Vi har desuden etableret flere huse med IHC. Vi følger løbende med i den teknologiske udvikling og finder nye systemer at uddanne os i.
Vi har flere gange etableret lysinstallationer med Dali styring også. Kontakt os på telefon: 53555711

Brand
– Vi udfører gerne ABDL (automatisk brand dørs lukning) og har udført en del af dette for vores mange entreprenører. Vi kan også etablere installationen til henholdsvis ABA (Automatisk brand alarmering) samt ABV (automatisk brand ventilation). Vi er dog ikke certificerede via Dansk brand institut og kan derved ikke idriftsætte ABA, ABV og talevarslings anlæg. Men vi samarbejder med en af de førende tekniske virksomheder i hovedstadsområdet, som kan være os behjælpelige med dette.
Kontakt os på telefon: 53555711

Alarm
– Vi etablerer gerne alarmer til husbehov.
Vi er ikke certificerede i alarmer der skal være forsikringsgodkendte. Men vi samarbejder med en af de førende tekniske virksomheder i hovedstadsområdet, som kan være os behjælpelige med dette.
Få et tilbud på installation af alarmer på telefon: 53555711

Pumper
Vi udfører service og installation på pumper og pumpesystemer.
Vi kan ligeledes etablere styring og alarm af pumper til private og erhverv.

Ring 53555711 for en uforpligtende snak eller book et møde angående en løsning til dig eller din virksomhed.

Få et uforpligtende opkald inden for 24 timer!