Om Axeltoft

Axeltoft er en el-installatør virksomhed som har eksisteret siden 2014.
Jacob Axeltoft stiftede virksomheden i sin tid. Hans mål var at skabe en virksomhed, der kunne udføre arbejde af høj kvalitet og som relativt hurtigt ville kunne etablere sig på markedet. Jacob har altid haft en drøm og ambition om at starte selvstændigt, hvorfor han allerede i en alder af bare 25 år, startede virksomheden.
Siden 2014 er virksomheden vokset større og beskæftiger på nuværende tidspunkt både elektrikere og lærlinge. Vi sætter stor værdi i at tage ansvar inden for vores branche og få uddannet elektrikere.

Vi har siden 2014 oparbejdet en fast kreds af pålidelige og trofaste kunder, som har tillid til at vi udfører opgaverne på den mest økonomisk fordelagtige måde, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I 2016 flyttede virksomheden fra Valby til Skovlunde. Afstanden fra Skovlunde har gjort det nemmere at dække en større del af Sjælland. En stor del af det arbejde Axeltoft udfører er i København og Nordsjælland, men tøv ikke hvis du ønsker hjælp i anden omegn.

Det er med ordene; tillid, stabilitet og faglighed, at vores montører samt teknikere servicerer alle kunder. Så hvad enten I er privat, offentlig eller erhvervskunde står vi klar til at hjælpe.