Data og netværk

Vi etablerer og servicerer mange traditionelle data installationer, IP-telefoni, acces-points, rack skabe, serverrum samt UPS-anlæg hos eksisterende samt nye kunder. Vi går i tæt dialog med den enkelte virksomhed eller person og får derved leveret den mest optimale installation. Vi gør brug af nogle af markedets bedste produkter og har stort kendskab til dem.
Kontakt os for et tilbud på etablering eller servicering af jeres data og netværk på telefon: 53555711.

Boligforeninger
Hvis i som forening ønsker en samlet pakkeløsning, så kan vi også klare denne opgave. Vi samarbejder med en af de førende virksomheder inden for levering af udstyr, så vi kan være sikre på at I for de optimale installationer installeret til enten internet, tv eller telefoni.
Få et tilbud ved at ringe på telefon: 53555711

Fiber
– Vi trækker gerne kabler og klargøre fiber installationer. Vi har dog ikke selv kompetencer indenfor fibersplidsning og kan ikke færdiggøre fiberinstallationen.
Vi samarbejder dog med andre dygtige installatører der kan dette.
Kontakt os for et tilbud ved at ringe til: 53555711

Dokumentation
– Vi sørger for installationen gennemtestes og såfremt kunden ønsker det kan vi teste installationen yderligere med mere avanceret udstyr og sørge for den lever op til de gældende protokoller. Dokumentationen udleveres efterfølgende.

Driftsikkerhed
Det kan have store økonomiske konsekvenser hvis et netværk ikke fungerer, det ved vi hos Axeltoft. Derfor uddanner vi løbende medarbejdere i at sikre optimale data samt netværksinstallationer. Det gør at vi kan sikre jer en større driftssikkerhed samt service på et højt niveau.

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon: 53555711 eller book et møde angående en løsning til dig eller din virksomhed.

Få et uforpligtende opkald inden for 24 timer!